Kotimainen, innovatiivinen, asiakaslähtöinen

Pinsiön Sukka on vuonna 2013 Hämeenkyrön Pinsiössä perustettu suomalainen sukkatehdas.
Pinsiön Sukka tekee yhteistyötä mm. koululaisten ja urheiluseurojen varainhankintaan erikoistuneen
Jar-X Oy:n kanssa valmistaen sen GreenGo-sukat.

Pinsiön Sukka Oy:n missiona on valmistaa 100% kotimaisia ja samalla kotimaan markkinoiden laadukkaimpia sukkia.

Pinsiön Sukan sukat neulotaan täysin uudella ja nykyaikaisella konekannalla, jonka ansiosta kaikki valmistettavat sukat ovat kärkisaumattomia. Moderni konekanta mahdollistaa myös sukkien istuvuutta ja käyttömukavuutta parantavat tekniset neulosrakenteet ja innovatiivisen tuotekehityksen.

Pinsiön Sukan perustaja ja toimitusjohtaja Sakari Alasella on yli 20 vuoden työkokemus sukkateollisuudessa mm. tuotekehitystehtävissä. Sukkien laadun takaa raudanluja suomalainen ammattitaito jo toisessa sukupolvessa.

Kaikki sukissa käytetyt langat täyttävät Öko-Tex 100 -standardin vaatimukset. Sukkien raaka-aineet ovat testattuja ja huolellisesti valittuja eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia kemikaaleja. Sukkien materiaaleissa ja tuotantoprosesseissa huomioidaan ympäristöystävällisyys ja pyritään tekemään ekologisesti kestäviä valintoja. Tavoitteena on valmistaa turvallisia ja laadukkaita sukkia, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä, kovaa kulutusta ja pesua.

Pinsiön Sukan sukkakoneet ovat nopeita ja tehokkaita, ja yrityksen organisaatiorakenne on kevyt. Myynti, tuotanto ja varastointi toimivat samassa toimipaikassa yhteistyössä Jar-X Oy:n kanssa. Siksi sukkia voidaan tarjota kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä